Ενημέρωση για τη θερινή Προετοιμασία 2024

Η εντατική θερινή προετοιμασία είναι αναπόσπαστο τμήμα του διετούς κύκλου σπουδών προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές. Με εντατικό πρόγραμμα 20 ωρών εβδομαδιαίως καλύπτεται σημαντικό μέρος της διδακτέας ύλης και ξεκινά δυναμικά η Προετοιμασία για τη χρονιά των Εξετάσεων!

Η θερινή προετοιμασία ξεκινά αμέσως μετά τη λήξη των ενδοσχολικών Εξετάσεων και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουλίου. Τα μαθήματα συνεχίζονται από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με το χειμερινό πλέον πρόγραμμα. Η σημασία της εντατικής θερινής προετοιμασίας είναι μεγάλη, καθώς το προβάδισμα στην ύλη μας δίνει το περιθώριο να έχουμε τουλάχιστον δύο μήνες στο τέλος για γενικές επαναλήψεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το εντατικό θερινό πρόγραμμα προς Γ' Λυκείου μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο:
Έντυπο θερινής προετοιμασίας Β' προς Γ' Λυκείου
καθώς και στις σχετικές ενότητες:

Θερινή Προετοιμασία μικρότερων τάξεων

Η θερινή προετοιμασία απευθύνεται σε όλους τους μαθητές που είτε θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα στην ύλη της επόμενης χρονιάς, είτε αποσκοπούν να καλύψουν ελλείψεις και κενά που τυχόν έχουν δημιουργηθεί.

Οι εγγραφές για τα τμήματα της B' Λυκείου πραγματοποιούνται έως τα μέσα Ιουνίου.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων της τρέχουσας σχολικής χρονιάς ολοκληρώνεται με τις γραπτές προαγωγικές Εξετάσεις. Τα Θερινά Τμήματα του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ για μαθητές Α' προς Β' Λυκείου θα γίνονται από 17 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου (πρωινές ώρες Δευτέρα έως Πέμπτη) και το πρόγραμμα συνεχίζεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με το χειμερινό ωράριο.

Θερινά μαθήματα Α' προς Β' Λυκείου

Για τους μαθητές που ολοκληρώνουν την Α' Λυκείου το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα της Γενικής Παιδείας της Β' Λυκείου και τα αντίστοιχα μαθήματα του Προσανατολισμού που ο καθένας έχει επιλέξει. Για τους μαθητές που στοχεύουν στην κάλυψη κενών θα λειτουργεί παράλληλο πρόγραμμα εμπέδωσης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για την επόμενη τάξη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Προετοιμασίας Β' Λυκείου του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο:
Έντυπο θερινής προετοιμασίας Α' προς Β' Λυκείου
καθώς και στις σχετικές ενότητες:

Θερινά μαθήματα Γυμνάσιο προς Α' Λυκείου

Για τους μαθητές που αποφοιτούν από το Γυμνάσιο το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα της Α' Λυκείου. Για τους μαθητές που στοχεύουν στην κάλυψη κενών θα λειτουργεί παράλληλο πρόγραμμα εμπέδωσης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για το Λύκειο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Προετοιμασίας Α' Λυκείου του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο: Έντυπο θερινής προετοιμασίας Γυμνάσιο προς Α' Λυκείου καθώς και στις σχετικές ενότητες:

Είμαστε στη διαθεσή σας να συζητήσουμε για το Πρόγραμμα Θερινής Προετοιμασίας και να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας