Ευκαιρίες Απασχόλησης στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ

Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ Φροντιστήριο λειτουργεί από το 1975 προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από την έναρξη της λειτουργίας του το ΜΕΘΟΔΙΚΟ υπήρξε πρωτοπόρο στο χώρο της εκπαίδευσης εφαρμόζοντας με επιτυχία νέες και αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας. Σήμερα εξακολουθούμε με τον ίδιο ζήλο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες, αξιοποιώντας παράλληλα και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.

Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ αποτελεί μια κοινότητα που διαμορφώνεται και εξελίσσεται από τις ομάδες των καθηγητών του, που συνεργάζονται και λειτουργούν δημιουργικά για την επίτευξη των κοινών στόχων. Οι ικανότητες, το ταλέντο, και η αφοσίωση των καθηγητών έχουν συμβάλλει στην επιτυχία μας και θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ αναζητούμε διαρκώς νέα δυναμικά στελέχη από όλες τις ειδικότητες για να ενταχθούν στην ομάδα των καθηγητών μας.

Ειδικά για το σχολικό έτος 2024-2025 (έναρξη Ιούνιος 2024 ή Σεπτέμβριος 2024) αναζητούμε για συνεργασία καθηγητές:

  • Αρχαίων Ελληνικών (Γυμνασίου-Λυκείου)
  • Βιολογίας (Β' και Γ' Λυκείου)
  • Μαθηματικών (Γυμνασίου-Λυκείου)
  • Νεοελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας (Λυκείου)
  • Οικονομίας (Β' και Γ' Λυκείου)
  • Πληροφορικής (Β' και Γ' Λυκείου)
  • Φυσικής (Λυκείου)
  • Χημείας (Λυκείου)

Για τους νέους εκπαιδευτικούς υπάρχει ουσιαστική υποστήριξη και καθοδήγηση στο διδακτικό έργο, εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, βάση δεδομένων για τεστ και διαγωνίσματα, Online quiz κ.α.) για όλες τις τάξεις και τα μαθήματα.

Διοικητικό Προσωπικό

Αναζητούμε επίσης Υπεύθυνο Λειτουργίας & Γραμματειακής Υποστήριξης (μερικής ή πλήρους απασχόλησης) με απογευματινό ωράριο. Οι αρμοδιότητες του ρόλου περιλαμβάνουν την οργάνωση και επίβλεψη καθημερινών λειτουργιών, τη γραμματειακή υποστήριξη και τη συνεργασία με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για το συντονισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας παρακαλούμε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@methodiko.net ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 99 40 999 ή 210 93 10 320.

Logo