Εντατική Θερινή Προετοιμασία

Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές 2022 (Β προς Γ Λυκείου)

Η προετοιμασία για τη χρονιά των Εξετάσεων ξεκινά τον Ιούνιο και διαρκεί ενάμιση μήνα. Οι μαθητές επιλέγουν τα Εξεταζόμενα Μαθήματα - με βάση το Επιστημονικό Πεδίο στο οποίο προσανατολίζονται - και ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας στο οποίο διδάσκεται σημαντικό μέρος της ύλης των Εξετάσεων.

Κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων υπάρχει αρκετός χρόνος να καλυφθεί μεγάλο ποσοστό της ύλης αλλά και να διαπιστωθούν ελλείψεις και να καλυφθούν κενά που ενδεχομένως υπάρχουν. Η θερινή προετοιμασία είναι αναπόσπαστο και ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας των Εξετάσεων. Είναι γεγονός ότι οι μαθητές που δουλεύουν μεθοδικά και οργανωμένα κατά τη διάρκεια των θερινών μαθημάτων διατηρούν το προβάδισμα αυτό σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους στη Γ Λυκείου και έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχουν το στόχο τους στις Εξετάσεις.

Τα μαθήματα της θερινής προετοιμασίας στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ γίνονται σε καθημερινή βάση (Δευτέρα έως Παρασκευή). Συνοδεύονται από τις απαραίτητες ώρες μελέτης, τόσο στο Φροντιστήριο όσο και στο σπίτι καθώς και από Επαναληπτικά Διαγωνίσματα και επίδοση ελέγχων προόδου στο τέλος των θερινών μαθημάτων.

Τα μαθήματα συνεχίζονται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές παράλληλα με Επαναληπτικά Διαγωνίσματα στην ύλη που διδάχθηκε το καλοκαίρι.

Οι εγγραφές για τα τμήματα της Γ Λυκείου πραγματοποιούνται έως τις αρχές Ιουνίου.
Το πρόγραμμα των μαθημάτων της τρέχουσας σχολικής χρονιάς έχει παραταθεί εως τα μέσα Ιουνίου και το πρόγραμμα θερινής προετοιμασίας διαρκεί από 14 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου και ολοκληρώνεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές την εβδομάδα 25 έως 31 Αυγούστου.

Αποσκοπούμε το πρόγραμμα μαθημάτων να περιλαμβάνει μαθήματα δια ζώσης τηρώντας πάντα τους απαραίτητους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας. Ανάλογα με τις εξελίξεις και για την προστασία όλων μας από τη διάδοση του covid19 υπάρχει ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και εξ αποστάσεως μαθήματα (για όσους το επιθυμούν).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Προετοιμασίας Γ' Λυκείου του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο: Έντυπο θερινής προετοιμασίας Β΄ προς Γ΄ Λυκείου καθώς και στις σχετικές ενότητες:

Είμαστε στη διαθεσή σας να συζητήσουμε για το Πρόγραμμα Θερινής Προετοιμασίας και να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΕΘΟΔΙΚΟ Φροντιστήριο

Ενημερωτικό έντυπο για τη Θερινή Προετοιμασία Γ΄ Λυκείου

φυλλαδιο θερινής προετοιμασίας